Alles over uitvaart in Amsterdam

Rederij Navigo

Per historische boot naar Zorgvlied of Noorderbegraafplaats

Navigo Amsterdam verzorgt letterlijk de uitvaart. De Sailboa, een rustieke en klassieke boot, of de Elvira, een prachtige grote salonboot, bieden de ruimte om met familie en vrienden op gepaste wijze afscheid te nemen. U bepaalt het programma, zo bent u niet meer afhankelijk van het beperkte tijdslot van het uitvaartcentrum. De kist kan desgewenst mee aan boord, ook is het mogelijk (en wettelijk toegestaan) om de as van de overledene te verstrooien op het water.

Wij weten dat een uitvaart zeer persoonlijk is, daarom verzorgen wij het vervoer van de uitvaart op passende wijze. De ceremonie kan aan boord worden gehouden. Bij de ontvangst, ceremonie, of op de vaartocht terug, kan gezorgd worden voor een hapje en drankje. Ook is er ruimte aan boord voor het spelen van (live) muziek.

Onze boten varen in de ruimere wateren van Amsterdam (IJ en IJmeer, Amstel, Zaan, Vecht). Voor de grachten zijn onze boten te groot. De boten kunnen aanmeren bij de Noorderbegraafplaats en Begraafplaats Zorgvlied. Op de Sailboa is voor een ceremonie plaats voor ruim 120 personen, op de Elvira voor 75 personen.


Contact

Bezoekadres  :  Krijn Taconiskade 124A
1087HV  Amsterdam
Postadres  :  Krijn Taconiskade 346
1087HW  Amsterdam
E-mail  :  info@navigoamsterdam.nl
Web  :  www.navigoamsterdam.nl
Telefoon  :  0204278888
Mobiel  :  0204278888

Foto's:

Overlijden in regio Amsterdam melden?
Bel nu direct: 020 - 820 4112