Alles over uitvaart in Amsterdam

De Nieuwe Noorder

De Nieuwe Noorder, voorheen de Noorderbegraafplaats, is een gemeentelijke begraafplaats gelegen aan de Buikslotermeerdijk (bij het Noordhollandsch kanaal). De begraafplaats werd op 1 augustus 1931 geopend en heeft een oppervlakte van 7 hectare. In 2012 is de begraafplaats uitgebreid en vernieuwd. Er is een nieuwe aula en een crematorium gebouwd. De voormalige aula is gerenoveerd en nu in gebruik als wachtruimte. Na de renovatie is de nieuwe naam "De Nieuwe Noorder" in gebruik genomen. Op het terrein is tevens een uitvaartcentrum gevestigd.

De Nieuwe Noorder biedt mogelijkheden voor asbestemming zoals asbijzetting en verstrooiing. Het prachtige park is bedoeld voor alle inwoners van Amsterdam Noord en ieder ander die zich verbonden voelt met Amsterdam. De Nieuwe Noorder werkt nauw samen met de andere gemeentelijke begraafplaats, De Nieuwe Ooster in de Watergraafsmeer.

Heb je interesse in een begrafenis of crematie op De Nieuwe Noorder? Dan kan je ons bellen op nummer (020) 8204112 of een e-mail sturen naar info@amstel-uitvaarten.nl


Contact

Bezoekadres  :  Buikslotermeerdijk 83
1025WH  Amsterdam
Postadres  :  Buikslotermeerdijk 83
1025WH  Amsterdam
Web  :  https://www.amstel-uitvaarten.nl/locatie/de-nieuwe-noorder
Telefoon  :  020-2529800

Overlijden in regio Amsterdam melden?
Bel nu direct: 020 - 820 4112