Alles over uitvaart in Amsterdam

Online condoleanceregister

Op het internet kunt u gratis een online condoleanceregister aanmaken op hét nationaal condoleanceregister, Condoleance.nl. Met dit register heeft u samen met een ieder die uw overleden dierbare lief had een plek om samen te herdenken en het geeft mensen de mogelijkheid om van waar ook ter wereld een condoleancebericht voor u achter te laten.

Het aanmaken van een condoleanceregister op Condoleance.nl gaat heel eenvoudig en zoals het gezegd, het is gratis. In het aanmeldformulier vult u een aantal gegevens in van de overledene, zoals de naam, de geboortedatum en de datum van overlijden. U kunt in het formulier ook een citaat of spreuk invullen en u kan er een tekst plaatsen. U mag zelf weten hoeveel of hoe weinig tekst u in het register wilt. Het is ook mogelijk om een foto van de overledene te plaatsen bij het register.

Als aanmelder van het register beschikt u over een eigen gebruikersnaam met wachtwoord. U kunt het register daardoor zelf helemaal bijhouden. Wanneer u een condoleance wilt verwijderen kunt u deze eenvoudig weghalen. Het is ook mogelijk om de tekst of de foto later aan te passen.

Overlijden in regio Amsterdam melden?
Bel nu direct: 020 - 820 4112